Reviews from Pokeetea Doetinchem

Recent reviews

5.0
Ellen
23 March 2023

Wat een hĆ©Ć©Ć©Ć©rlijke poke bowls! Was de eerste keer dat we hier besteld hebben, maar zeker niet de laatste! Alles zag er vers uit en smaakte ook zo. Fijn dat je ook zelf je poke bowl kan samenstellen. Van ons mocht de spicy kip versie wel iets meer spicy zijn, maar ondanks dit was ie zeker ook lekker. De bubble teaā€™s zijn ook prima van smaak met veel keuze!

Sanne
17 March 2023

Super snelle levering en de pokebowl was heel erg lekker! šŸ˜

Ellen
15 March 2023

Heerlijk eten! We gaan zeker vaker bestellen. Vers en veel smaak.

Stefanie
13 March 2023
Chelsey
12 March 2023

Gisteren voor het eerst een pokebowl en bubbeltea laten bezorgen. We waren aangenaam verrast. De bezorging was ontzettend snel. We hadden rond 18.30 besteld en het eten zou rond 19.20 bezorgd worden. Om 19.00 uur was de bezorger er al! De pokebowls waren goed gevuld. Ook de balans tussen de rijst en groenten was prima! We bestelde beide extra kip (uit ervaring), maar dit was eigenlijk nieteens nodig. Pokeetea is echt een aanrader!

Anneke
8 March 2023
Nena
6 March 2023

Echt wow šŸ¤©!! Zo lekker en vers alles beste zaak VAN DOETINCHEM!! aanrader iedereen !!!

Inge W
6 March 2023

Heerlijke pokebowl gehad, fijn om zelf samen te stellen. Ga snel weer bestellen. Bezorgen precies op gewenste tijd, dank!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esra
23 February 2023

Snel bezorgd en erg lekker

LauraBeth
22 February 2023

Verse en goed gevulde pokebowl.

Jessie
20 February 2023
Evi
17 February 2023

Het was heerlijk

Natalie
12 February 2023

Eten was heerlijk en netjes op tijd afgeleverd door een vriendelijke dame. Dit was mijn tweede bestelling en wederom was ik tevreden.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Markus
12 February 2023
Tum-meng
4 February 2023

Lekkere pokebowl en yakult bubbletea!

/
1 February 2023
F
25 January 2023

Brown sugar Milk besteld Brown sugar Milk tea ontvangen

Huisartsenzorg Oude IJssel
24 January 2023

Het was echt heerlijk

Jill
23 January 2023

Nu twee keer pokƩ bowl laten bezorgen met kip en die met zalm. Echte aanraders !

Alicia
22 January 2023

De burrito viel een beetje uit elkaar maar hij smaakte heerlijk! Dit is nu de tweede keer dat ik bestel en ben super blij met de kwaliteit van het eten. + de drankjes zijn echt lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roos
14 January 2023

Eten smaakte lekker en vers. Bezorging binnen een uur, netjes op vrijdagavond. Milk tea hadden wij nog nooit gehad en was lekker. Ontbraken wel wat dingen: een vd pokebowls miste het extra ingrediƫnt vd garnalen (wel voor betaald). Ook geen stokjes, wasabi, sojasaus meegeleverd terwijl we dit wel hadden aangeklikt. Al met al wel tevreden!

Jayla
11 January 2023

Lekkere bubble tea en vriendelijk personeel!!

S
11 January 2023
Lynn
11 January 2023

Heerlijke verse en mega goedgevulde pokebowls. Vriendelijk personeel. Kunnen de concurrenten uit Doetinchem nog wat van leren ;)

Anoniem
8 January 2023

Lekker eten en drinken en een vriendelijke bezorger!

Matcha tea
5 January 2023

Geweldig :)

Schroder
1 January 2022

Heerlijk eten. Zeer vriendelijke jongeman die het kwam brengen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

VG
29 December 2022

Lekkere pokebowl! goede portie, vriendelijk personeel en op tijd af kunnen halen.

004
29 December 2022
R
29 December 2022
Rick Ter Linden
28 December 2022